Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Tibeti Hangtálak

A buddhista kultúrában a hangtálak a meditáció és vallási gyakorlatok kiegészítői. Lépjen be Ön is ebbe a varázslatos világba. A tálak harmonikus rezgése segít a test egyensúlyának helyreállításában és egyúttal aktiválja a test csakráit. A dallam harmonikus és nyugtató.

A hangtálak lényegében harangok, a tál oldala és széle vibrációkat ad ki és így keletkezik a dallam.

A termékek mérete enyhén eltérő lehet, az egyedi elkészítés miatt.

Számkivetésben élő tibeti szerzetesek által készített termékek. Egyenesen tőlük importáljuk ezeket a tálakat, így biztos lehet a prémium minőségben. A prémium minőségért pedig a minőségi munka és alapanyag felel. A tálaknak speciális rezgésűnek kell lenniük, ahhoz, hogy azt a frekvenciát tudják kiadni magukból, amelyek hatással vannak szervezetünkre.

A hangtálak alkalmazása a következőkben segíthet hatékonyan: a stressz okozta feszült állapotok oldódása, a légzés javulása, elmélyülése, az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása, az energiablokkok oldódása, a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése, a fejfájás, alvászavarok elmúlása, az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása, a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása, a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása, a viselkedés harmonizálása.


30termék