Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Golden Tara - Speciális hangtál
Golden Tara - Speciális hangtál
54 890 Ft

Golden Tara - Speciális hangtál

Eredeti tibeti Réz Hangtál Együttes, ideális hangterápiához, energiatisztításhoz, meditációhoz. A buddhista kultúrában a hangtálak a meditáció és vallási gyakorlatok alátámasztására szolgálnal. A hangtál használatával beléphet ebbe a varázslatos világba. A tálak harmonikus rezgése segít a test egyensúlyának helyreállításában és egyúttal aktiválja a test csakráit. A dallam harmonikus és nyugtató.

Tibeti Réz Hangtál párnával és hangtál ütővel. Ajándék, amely az ajándékozottat nemcsak megörvendezteti, hanem belső nyugalmat is hoz neki.

Raktáron - szállítási idő: 2-3 munkanap
54 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft

 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás

 20 napos pénzvisszafizetési garancia

 Pontgyűjtés és Online Pénztárca

 

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Miben nyújt segítséget a hangtálak használata?

A hangtálak alkalmazása a következőkben segíthet hatékonyan: a stressz okozta feszült állapotok oldódása, a légzés javulása, elmélyülése, az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása, az energiablokkok oldódása, a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése, a fejfájás, alvászavarok elmúlása, az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása, a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása, a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása, a viselkedés harmonizálása.

Mára már rengeteg hangtál szalon jött létre, mert a nyugati emberek is rájöttek a tibeti hangtálakban rejlő nagyszerű potenciálra. Ahhoz azonban,hogy bármikor élvezzük az előnyöket nem kell szalonokba menni, akár otthonra is beszerezhetők és ugyanolyan hatékonysággal alkalmazhatjuk ezeket a tálakat.

Érdekességek a használathoz

Képzelje el, hogy a hangtálak lényegében harangok, illetve csengők. A tál oldala és széle vibrációkat ad ki a gong segítségével és így keletkezik a dallam. 

Többféle technika segítségével tudunk hangot előcsalogatni a hangtálból.

A gong (fa ütő) ütemes ütögetése a tálhoz csengőhöz hasonló módon hoz létre hangot, ezzel bocsájtva ki a tálra jellemző és a gyökér chakrára ható rezgéseket.

Kicsit szofisztikáltabb technika, amikor a gongot a tál tetején lévő szélén, a tálon körbeforgatjuk, lágy csuklómozdulattal. A tál ebben az esetben "énekelni" fog és az arra fogékonyak érezhetik a kibocsájtott rezgést gyökér chakrájuk környékén. Megfelelő belső koncentrálás mellett érezhetjük az egyéválást a kibocsájtott hanggal, amely egy különleges spirituális élménnyel ajándékoz meg.

Tál: Sz: 18 cm, M: 8 cm

Párna: 14 x 14 cm

Hangtál ütő: 18 cm

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek