Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Pontgyűjtés

Vásárlásaid után pontokat írunk jóvá Neked, amelyek gyűjtésével kedvezményekben részesülsz legközelebbi vásárlásaid alkalmával. Az alábbi részletek bemutatják, hogyan tudod gyűjteni a pontjaidat és azokat miként tudod felhasználni és mire érdemes figyelned a pontfelhasználás során.

 

Hogyan szerezhetsz pontokat?

Regisztrációkor automatikusan a rendszer 200 pontot ír jóvá a pontgyűjtő számládra. Hírlevél feliratkozáskor is 200 ponttal jutalmazzuk, hogy szeretnél tőünk híreket, információkat kapni.

Vásárlásaid után járó pontérték minden esetben megjelenik a vételár alatt. Így rögtön értesülést szerezhetsz, hogy egy-egy vásárlás mennyi pontot ér. Nézzük egy példán keresztül, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban:

Mondjuk kinéztél magadnak egy szuper stílusos és modern etno táskát, amelynek az ára 4.300 Ft. Az ez után járó pontérték 43.

 

Hogyan használhatod fel az összegyűjtött pontjaid?

Ami fontos, hogy a megszerzett pontjaidnak nincs lejárati határideje. Ez az jelenti, hogy pontjaid gyűjtése folyamatosan történik és bármikor fel tudod őket használni.

Az összegyűjtött pontjaidat fel tudod használni a szállítási költség kiegyenlítésére is, amely egy-egy vásárlás alkalmával igen hasznos tud lenni.

Pontjaidat minimum 8.000 Ft-os rendelés esetén tudod felhasználni.