Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Chakra Hangtál - Gyökér

Chakra Hangtál - Gyökér
Chakra Hangtál - Gyökér
Chakra Hangtál - Gyökér

A tibeti hangtálaknak köszönhetően holisztikusan javulhat az egészsége. Indiában már több ezer évvel ezelőtt alkalmazták a chakrák tudományát, melynek során különböző módszerekkel harmonizálták a test energiáit, amivel fizikailag is tapasztalható változásokat értek el. Az egyik leghatékonyabb ilyen módszer a hangtálak alkalmazása.

A hangtálak által kibocsájtott harmonikus rezgéseknek számos tudományosan bizonyított pozitív hatása van az egészségre és a közérzetre. Egy nagyszabású kutatás keretein belül például szinte azonnal jelentősen csökkent a feszültség, a harag, a fáradtság és a depresszív érzések.

Gyökér Chakra Hangtál -  stimulálja a gyökér csakrát, mely a hátgerinc alsó részén található. Ez a csakra a túlélésért és az energetikai leföldelésért a felelős. Belső állapota a  nyugalom és a stabilitás. Színe a piros, bolygója a Föld és a Szaturnusz. Ásványkövei a rubín és az ónix.

Ezen csakra kiegyensúlyozása energiát ad a fizikai testnek, uralkodik a félelem felett, növeli az általános egészséget és segít az energetikai leföldelésnél.

Méretek
8x8x5 (cm), 0.32L, 0.625Kg/L
Nincs raktáron
12 860 Ft
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft

 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás

 20 napos pénzvisszafizetési garancia

 Pontgyűjtés és Online Pénztárca

 

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Miben nyújt segítséget a hangtálak használata?

A hangtálak alkalmazása a következőkben segíthet hatékonyan: a stressz okozta feszült állapotok oldódása, a légzés javulása, elmélyülése, az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása, az energiablokkok oldódása, a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése, a fejfájás, alvászavarok elmúlása, az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása, a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása, a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása, a viselkedés harmonizálása.

Mára már rengeteg hangtál szalon jött létre, mert a nyugati emberek is rájöttek a tibeti hangtálakban rejlő nagyszerű potenciálra. Ahhoz azonban,hogy bármikor élvezzük az előnyöket nem kell szalonokba menni, akár otthonra is beszerezhetők és ugyanolyan hatékonysággal alkalmazhatjuk ezeket a tálakat.

Érdekességek a használathoz

Képzelje el, hogy a hangtálak lényegében harangok, illetve csengők. A tál oldala és széle vibrációkat ad ki a gong segítségével és így keletkezik a dallam. 

Többféle technika segítségével tudunk hangot előcsalogatni a hangtálból.

A gong (fa ütő) ütemes ütögetése a tálhoz csengőhöz hasonló módon hoz létre hangot, ezzel bocsájtva ki a tálra jellemző és a gyökér chakrára ható rezgéseket.

Kicsit szofisztikáltabb technika, amikor a gongot a tál tetején lévő szélén, a tálon körbeforgatjuk, lágy csuklómozdulattal. A tál ebben az esetben "énekelni" fog és az arra fogékonyak érezhetik a kibocsájtott rezgést gyökér chakrájuk környékén. Megfelelő belső koncentrálás mellett érezhetjük az egyéválást a kibocsájtott hanggal, amely egy különleges spirituális élménnyel ajándékoz meg.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek