Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Shiva Lingam Kövek

A Shiva Lingam Kövek Indiából származnak. Nevük a Shiva szóból származik - a hinduista vallás egyik legkedveltebb istenségeinek egyikétől. Shiva a változás, transzformáció és a misztika istene és ezek a kövek az ő megtestesülését jelképezik. Továbbá a Lingam szóból, mely phallost jelent és a kő tojás alakjára utal. Ez az alak a férfi energiát, dinamikát, tudást testesíti meg. A színes felületeket a kövön yoninak hívják és ezek a női energiát, bölcsességet, intuíciót jelképezik.

A Shiva Lingam a védelem és támogatás köve. Támogatást nyújt mindazoknak, akiknek nehéz gyermekkoruk volt, mert segítenek feldolgozni a fájdalmas emlékekeket, begyógyítani a sebeket, enyhíteni a negatív érzéseket abból az időszakból, mikor nem éreztük szeretettnek magunkat (főleg anyai oldalról). Segít kitölteni az üres helyeket. Javíthatja szexualitást, energetikai egyensúlyt, kiegyenlíteni a férfi és női energiát, enyhíteni a bélgörcsöket.

Vászonzsákban csomagolva, egy, kettő vagy három darab kővel. Ne feledje, hogy természetes termékről van szó, melynek mérete, színe és alakja enyhén eltérő lehet.


3termék 13