Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-21-252-4004

Shiva Lingam - 3 Kő
Shiva Lingam - 3 Kő
1 390 Ft

Shiva Lingam - 3 Kő

Shiva Lingam - 3 Kő
Shiva Lingam - 3 Kő
Shiva Lingam - 3 Kő
Shiva Lingam - 3 Kő

Vászonzsákban csomagolva, három darab kővel. Ne feledje, hogy természetes termékről van szó, melynek mérete, színe és alakja enyhén eltérő lehet.

Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
1 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

2.54cm Shiva Lingam Kövek Indiából származnak. Nevük a Shiva szóból származik - a hinduista vallás egyik legkedveltebb istenségeinek egyikétől. Shiva a változás, transformáció és a misztika istene és ezek a kövek az ő megtestesülését jelképezik. Továbbá a Lingam szóból, mely phallost jelent és a kő tojás alakjára utal. Ez az alak a férfi energiát, dinamikát, tudást testesíti meg. A színes felületeket a kövön yoninak hívják és ezek a női energiát, bölcsességet, intuíciót jelképezik.

A Shiva Lingam a védelem és támogatás köve. Támogatást nyújt mindazoknak, akiknek nehéz gyermekkoruk volt, mert segítenek feldolgozni a fájdalmas emlékekeket, begyógyítani a sebeket, enyhíteni a negatív érzéseket abból az időszakból, mikor nem éreztük szeretettnek magunkat (főleg anyai oldalról). Segít kitölteni az üres helyeket. Javíthatja szexualitást, energetikai egyensúlyt, kiegyenlíteni a férfi és női energiát, enyhíteni a bélgörcsöket.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek