Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

blog

Az ásványok nem mindennapi használata

2021.04.21 09:55
Az ásványok nem mindennapi használata

Ha a Földünk felépítését nézzük, akkor ásványokkal találkozunk. Ha kimegyünk az űrbe, és megvizsgáljuk a bolygókat és a holdakat, akkor ásványokkal találkozunk. Ha megnézzük az állatok és növények élettevékenységét, akkor ásványokkal találkozunk.

Igen, az ásványok mindenhol megtalálhatóak. Az emberiség már a történelem folyamán számtalan alkalommal használta őket, és ez a mai napig sincs másként. Lényegében az életünk minden pillanatában jelen vannak, körülvesznek minket az ásványok.

Az egészséges testnek is szüksége van az ásványokra, és ugyanúgy megjelennek a gyógyításban is. Azonban mielőtt belemennénk az ásványokkal kapcsolatos részletekbe, fontos kihangsúlyozni, hogy ezek a nemes kövek nem helyettesítik az orvost! Kiegészítő kezelésként tökéletes, de ha panaszod van, akkor keress fel inkább egy szakembert és ne próbáld meg mindenáron saját magadat kezelni.

Miért segítenek a különböző ásványok?

Kezdjük a legelején. Minden ásvány egyedi rezgéssel rendelkezik, amit a használatuk során mi is átveszünk. Nem számít, hogy ékszerként hordjuk magunknál, vagy csak a táskánkba tesszük, mert úgy is érezhetjük az ásványok hatásait. Ez fordítva is működik, nemcsak mi vehetjük át az ásványok jótékony hatását, hanem az ásványok is kiszívhatják a bennünk zajló negatív folyamatokat.

Fontos megismerni, hogy mi a saját ásványunk, ugyanis az emberek eltérőek. Lehet, hogy az egyik ásvány valakinek segít, miközben egy másik embernek éppen nem. Mivel minden kristály egyedi rezgésmintával rendelkezik, így érdemes többet is kipróbálni közülük. Szerencsére nemcsak a legdrágábbak segíthetnek rajtunk, hanem azok az ásványok is, amikből már akár pár ezer forintért is beszerezhetünk párat.

A megfelelő ásványok kiválasztásának egyik fajtája a csillagjegyek szerint történik.

  • KOS: ametiszt, jáspis, rubin, gránát
  • BIKA: zafír, jáde, rózsakvarc, smaragd
  • IKREK: hegyikristály, borostyán, tigrisszem, aranytopáz
  • RÁK: opál, holdkő, smaragd, rózsakvarc
  • OROSZLÁN: citrin, lazurit, jáspis, gránát
  • SZŰZ: ametiszt, citrin, tigrisszem, zafír
  • MÉRLEG: topáz, türkiz, smaragd, topáz
  • SKORPIÓ: obszidián, jáspis, citrin, ametiszt
  • NYILAS: ónix, smaragd, tigrisszem, topáz
  • BAK: holdkő, hegyikristály, jáspis, borostyán
  • VÍZÖNTŐ: zafír, topáz, opál, borostyán
  • HALAK: smaragd, szodalit, holdkő, opál

A másik lehetőség, ha a testünket behálózó energiacsatornák szerint választunk ásványokat, vagyis a csakrák szerint. A blokkok oldásához és a negatív energiák eltávolításához a következő ásványokat használjuk.

Gyökércsakra: achát. Segíti az emésztést, oldja a depressziót és bevethető az ízületi panaszok ellen.

Szexcsakra: anhidrit. Megóvja a viselőjét a skizofréniás tünetektől, használható mérgezés és duzzanatok ellen.

Napfonatcsakra: ametiszt. Számtalan problémára ad megoldást, amibe a gyomor, a bélrendszer és álmatlanság is beletartozik.

Szívcsakra: alexandrit. Leukémia, nyirokcsomó és fehérvérsejt problémákra is alkalmazható.

Torokcsakra: akvamarin. Autoimmun betegségek, depresszió és fogászati gondok kezelhetőek vele.

Homlokcsakra: ametrin. Segít az aktivitásban és az emésztésben.

Koronacsakra: ametiszt. Bőrrák, epilepszia, gyomor panaszok kezelésénél jelenik meg.

Fontos megjegyezni, hogy az általunk használt ásványokat rendszeresen tisztítani kell, hogy újra felhasználhassuk őket a felmerülő problémáink megoldására. A tisztításuk után pedig gondoskodjunk az ásványok újra feltöltésükről is.