Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

blog

Így varázsoljunk wellness fürdőt az otthonunkba

2020.11.18 10:46
Így varázsoljunk wellness fürdőt az otthonunkba

Mindenkivel előfordul, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Lelki szemeink előtt már meg is jelenik a legközelebbi wellness fürdő képe, és elképzeljük, hogy egy pihentető és nyugtató fürdőt veszünk.

A koronavírusnak köszönhetően sajnos erre mostanában elég kevesen mernek vállalkozni, főleg a napról napra növekvő megbetegedések árnyékában. Pedig egy ilyen lazító, kényeztető fürdőnek a stresszoldó és immunrendszer erősítő hatása segíthet akár abban is, hogy a betegségek messze elkerüljenek minket. Természetesen az is teljes mértékben érthető, hogy a nyilvános fürdőket inkább elkerüljük a jelenlegi helyzetben, de emiatt még nem kell teljesen lemondanunk a kényeztetésről.

Szerencsére akár az otthoni fürdést is wellness élménnyé tudjuk varázsolni, csupán a megfelelő eszközök és a különböző kellékek beszerzésére lesz szükségünk. Nem kell persze egyből nagyon bonyolult és roppant költséges dolgokban gondolkodni, hiszen egy gyertya, illóolaj, vagy fürdősó is megadhatja azt a hangulatot, és még jótékony hatással is lesz ránk.

Biztosan szinte minden hölgy kapott már rózsára emlékeztető, kis szappanvirág csomagot. Ezek használata is nagyon hangulatos lehet, de számos más eszköz is van, amelyek segítségével a saját fürdőnket akár igazi wellness fürdővé varázsolhatjuk.

Aromaterápiás pezsgő, zuhanyzó tabletták és fürdőbomba

Természetesen sokan csak legyintenek, hogy persze, az igazi fürdő élményhez, minimum egy pezsgőfürdő kellene, és akinek nincs ilyen fürdőkádja, az már eleve le is mondhat erről az élményről.

Pedig nem kell beletörődnünk a fürdőnk meglévő adottságaiba. Létezik ugyanis már olyan megoldás, amivel ugyanazt a pezsgő élményt kaphatjuk. Ezek pedig a fürdőbombák.

Az összetételüket tekintve a fürdőbombák citromsavból és lágyított vízből készülnek, tehát teljes mértékben természetes anyagokból. Ráadásul illóolajokkal és fürdősóval is kombinálják őket, hogy igazán teljes legyen a fürdőélményünk.

Persze fürdőkád sem mindenhol van, de természetesen azoknak sem kell lemondaniuk erről a lehetőségről, akiknek csak zuhanyzó van a fürdőszobájukban. Erre a célra találták ki a zuhanyzó tablettákat, amelyek ugyanazt az élményt képesek nyújtani, mint a fürdőbombák.

Pezsgés és kellemes illat, amellyel felfrissülhetünk, és az aromaterápia jótékony hatását is kiélvezhetjük zuhanyzás közben. Természetesen ebből a termékből is érdemes a jobb minőségű fajtákat választani, hogy a lehető legjobb élményben lehessen részünk a zuhanyzás közben.

Fürdősók és különleges szappanok

Ha nem szeretnénk pezsgést, csak egyszerűen kényeztetésre és relaxálásra vágyunk, akkor a fürdősó és illóolajok között is válogathatunk. A fürdőkúra nagyon hatékony lehet, főleg, ha Himalája sós fürdőt veszünk, és ez a fajta fürdő ráadásul nem csak a lelkünknek, de az egészségünknek is nagyon jót fog tenni.

De egy kellemes fürdőt akár egy aromaterápiás kezeléssel is összeköthetünk, ebben az esetben csak pár csepp illóolajra lesz szükségünk, esetleg egy kellemes illatú füstölőre a fürdőszobába, amivel akár a romantikus hangulatot is megteremthetjük magunk és párunk számára.

A különleges szappanok is emelhetik a fürdőzés élményét, rengeteg féle egyedi és kézműves szappan létezik, melyeket különleges alapanyagokból készítenek, teljesen természetesek, és számos jótékony hatásuk is van.

Ezek között is érdemes tehát válogatni addig is, amíg a vírushelyzet nem javul, hogy nyugodtan kialakítsuk a saját otthoni fürdőnkben a wellness élményt.