Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

blog

A szelenit mécsestartó nem csak szép, de roppant hasznos is lehet

2020.09.04 09:58
A szelenit mécsestartó nem csak szép, de roppant hasznos is lehet

A szelenit azok számára lehet ismerős fogalom, akik az angyal témában jártasak, ugyanis úgy tartják, hogy a szelenit elérhetővé teszi az angyali tudatot, valamint a magasabb rendű útmutatást. Mivel nagyon finom a rezgése, ezért tiszta tudatot biztosít, és megnyitja a koronát, illetve a magasabb rendű koronacsakrát.

Ennek köszönhetően pedig kitűnő eszköz lehet meditációhoz vagy spirituális tevékenységekhez. Szerencsére számos tárgy készíthető belőle, így akár mécsestartó vagy pálca is, de egy darabban, akár kristályként is felhasználható az otthonunkban.

A szelenit egy ősi kő, ennek ellenére mégis azok közé a kristályok közé sorolják, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a Földön. Számos módon felhasználható: használhatjuk védelmet nyújtó kristályrács készítésére az otthonunk köré, tehetjük a ház négy sarkába, hogy kizárjuk a kívülről jövő hatásokat, de ha nagyobb méretben a ház közepére helyezzük el, akkor békés légkört teremthetünk vele az otthonunkban.

A szelenit pálcával az aurára ragadt entitások távolíthatóak el, de a tudatunkat érő káros hatásokat is meggátolhatjuk vele. Kristályjóslásra is alkalmas, a segítségével bepillantást nyerhetünk a múltba vagy akár a jövőnkbe is.

Milyen hatásai vannak a szelenit mécsestartóknak?

A szelenit, amellett, hogy fontos spirituális eszközként használható, számos pozitív hatással is bír, ami lehet pszichológiai, mentális vagy gyógyító hatás, attól függően, hogy mire is akarjuk pontosan használni. A pszichológiai hatása, hogy segíti a megítélést és az előrelátást. Ehhez kacsolódnak az olyan pozitív mentális hatások, mint például a mélyebb összefüggések megértése, vagy a zűrzavar megtisztítása, átlátása. Emellett a kiszámíthatatlan érzelmeket is stabilizálni tudja, és segít megérteni a tudatalatti szintek történéseit.

Ezeken túl pedig a gyógyító hatása is ismeretes. Pozitív hatással lehet például a gerincoszlopra, fokozhatja annak rugalmasságát, és összehangolja a csigolyákat. Az epilepsziásoknak is gyakran ajánlják szelenitet, mivel védelmet nyújthat a rohamoktól. Emellett az amalgántömés higanytartalmát és a szabadgyökök hatását is semlegesítheti. A szelenit tárgyak tehát nagyon hasznosak, emellett esztétikusak is. Egy mécsestartó vagy egy darab kristály a számos pozitív hatása mellett még szép dekorációja is lehet az otthonunknak.

A szelenit elterjedt típusai

Szelenitből többféle típus létezik. A legáltalánosabb a hófehér fajta, amiből általában a legtöbb dísztárgy is készül. Ez a fajta kapható természetes és csiszolt formában is. A fehéren túl a szelenit azonban többféle színben is létezik. A narancs-barna szelenitet az angyali energiák földelésére szokták használni, emellett segíti a Föld gyógyulását is. A kék szelenitet a harmadik szemre téve az elme megnyugtatására használhatjuk, illetve meditáció során feltárja a megoldandó problémákat. A meditáció során a tudattalan állapot elérésre, illetve annak fokozására is alkalmazzák.

Létezik még a zöld szelenit is, amely a legmagasabb jó elérésében segíthet bennünket. Emellett az öregedés jeleinek megszüntetésére is javasolják a csontokban vagy a bőrön, valamint a saját magunk megítélésében, és ezáltal az önbizalmunk növelésében is szerepet játszhat ez a fajta.

Jól látható tehát, hogy a szelenit a spirituális tevékenységeink egyik fő eleme lehet, emellett csodálatos látványt nyújthat, és hangulatteremtő elem, amivel kiegészíthetjük otthonunkat.

Szelenit termékek a Naturia kínálatában:  https://www.naturia.hu/spl/874319/Szelenit-Termekek