Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

blog

Igazi misztikus ritkaság az orgonit

2020.09.02 09:58
Igazi misztikus ritkaság az orgonit

Az orgonit fogalma sokak számára ismeretlen lehet. Ez a kis „szerkezet” akár otthon is elkészíthető, és a káros energiák átalakításra szokták használni. Sajnos a környezetünkben számos ilyen „káros energia” fordul elő, mint például a mikrohullám, az elektromos kisugárzás, vagy a különböző mobil adótornyokból származó természetellenes, egészségre ártalmas energia.

Ezeket tudja az orgonit semlegesíteni, és életerő energiává alakítani, ami pozitív befolyással bírhat az ember környezetére és egészségére egyaránt. Jól látható tehát, hogy egy nagyon hasznos kis eszközről van szó.

Az orgonit alapanyaga fémforgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta. Ezeket általában egy öntőformába teszik, és így készülnek el a különböző alakú és méretű tárgyak. Az orgonit nagyon közkedvelt az elektromágneses kisugárzás ellen, de lélekgyógyító hatása is ismeretes. Sokak számára azonban még egyáltalán nem egy átlagos dologról van szó, hókuszpókusznak hiszik, pedig bizonyítottan hatásos eszközről van szó, és a mai világban, amikor annyi mindent átitat a technológia, szükség is van olyan eszközökre, amik tompítják ezek káros hatásait.

Hol és hogyan használjuk az orgonit tárgyakat?

Az orgonit tárgyak sokfélék lehetnek, kisebbek-nagyobbak, attól függően, hogy milyen célra is akarjuk őket használni. Ha az otthonunkba szánjuk, bátran választhatunk akár nagyobb darabokat is, hiszen dekorációként is funkcionálhatnak. Többnyire akkor fejtik ki legjobban a pozitív hatásukat, ha számítógép tetejére, televízióra (a LED TV-k korában ez már nem is olyan egyszerű), mikrohullámú sütő tetejére, nyomtatóra, vezeték nélküli telefon mellé, hűtőszekrény tetejére, vagy más egyéb elektronikai berendezés közelébe tesszük, így az ezekből jövő káros hullámokat tudjuk mérsékelni az orgonit segítségével.

Ha azonban mindig magunknál akarjuk tartani az orgonitot, erre is rengeteg lehetőségünk kínálkozik már. Rátapaszthatjuk a mobiltelefonunk hátuljára, így a zsebünkben hordva sem kell félnünk annak káros kisugárzásától. Léteznek már ékszer formátumban is, például nyaklánc formájában, így mindig magunknál tudjuk tartani, emellett bónuszként akár egy igazán mutatós ékszerrel is gazdagodhatunk. Előfordulhat, hogy nem szeretnénk nyakbavalóként viselni, ilyen esetekre például egy orgonit kulcstartó lehet a jó választás számunkra. A különböző minták spirituális jelentéssel is bírhatnak, mint például az életfa szimbólum, ami számos ilyen tárgyon megjelenik.

Készítsünk otthon, vagy inkább vegyünk orgonitot?

Orgonit tárgyat otthon is készíthetünk. Amire szükségünk lesz: poliészter öntőgyanta, apró fémforgács, egy kisebb darab kvarckristály, valamint egy öntőforma. Természetesen ezeket nem olyan nehéz beszerezni, hiszen az interneten számos webshop található, ahol a szükséges kellékeket beszerezhetjük. Az öntőformát sem kell feltétlen túlgondolni, egy muffin forma is megteszi. Ugyanakkor a gyantával bánni nem könnyű, olvasztani kell, ami elég balesetveszélyes lehet, ha nem vagyunk elég körültekintőek, éppen ezért csak profiknak ajánljuk az otthoni készítést.

Bár nem minden a külső, de az otthon készített orgonit, nem biztos, hogy olyan szép lesz, mint amit boltban tudunk vásárolni. Emellett abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban hatásosak, hiszen kvarckristályból és fémforgácsból is sokféle van. Ha igazán szép, mutatós, és valóban hatékony darabot szeretnénk, akkor érdemes szétnézni például a naturia.hu kínálatában, ahol a nyakláncok és kulcstartók mellett nagyobb dekorációkat is találhatunk.