Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

blog

Miért használj natúr szappant?

2020.08.25 09:58
Miért használj natúr szappant?

Gondoltál már arra, hogy egyetlen nap alatt hány féle természetellenes adalékanyaggal találkozik a tested?

Induljunk ki abból, hogy a nagy nyári melegben egy gyors tusolással kezded a napot, amihez a boltban is kapható tusfürdőt használsz. Ez tele van tartósítószerrel és mindenféle más mesterséges anyagokkal. Ezt követően hajat is mosol, amihez szintén szintetikus sampont használsz.

A reggeli karikás szemek eltüntetéséhez márkás krémet használsz, azonban annál sem tudhatod, hogy az milyen mesterséges összetevőket tartalmaz. Erre viszed fel az alapozót, a púdert és a sminket. Talán testápolót is használsz a hölgyek nagy részéhez hasonlóan.

Ebből is látható, hogy még csak a reggeli rutinnál tartunk, de már több réteg káros anyag van a bőrödön, amit az fokozatosan magába szív, és ez egész nap folytatódni fog az év 365 napján.

Talán az első pár évtizedben nem lesz következménye, azonban, amikor újabb 10 gyertya kerül arra a bizonyos tortára, akkor a ráncok is egyre kevésbé lesznek eltüntethetőek.

A rengeteg adalékanyag, a levegőben található szemcsék csak hozzátesznek az évekhez, amik letörölhetetlenül az arcunkra, a kezünkre és a testünkre lesznek írva.

Miért hagynád ezt? Ma már sokkal egyszerűbb a természetes élet ösvényére lépni, és amellett, hogy ez az életmód sokkal egészségesebb, jól is fogod magad érezni rajta.

Illatok kavalkádja

Kezdhetnéd például a szappannal. Ez egy olyan alap termék, ami a kézmosáshoz és akár a fürdéshez is használható. A mai járvány helyzetben még fontosabbá vált a higiénia, így a természetes szappanokkal megmenthetjük a tisztítószerektől szenvedő bőrünket, hiszen biztos te is tapasztaltad már, hogy a mostanában használt kézfertőtlenítők mennyire szárítják az ember bőrét.

A naturia.hu oldalon különböző kézműves szappanok között válogathatsz, amik nemcsak a külsejükkel, hanem a hatékonyságukkal is levesznek majd a lábadról. Olyan illatok közül választhatsz, mint a dinnye, a rózsa, az alma, az Aloe vera, de találsz mangót, fügét és akár ibolyát is.

Kézműves természetes szappanok

Oliva Tömbszappanok

Luffa Szappanok

Az általunk forgalmazott tömbszappanok nagyjából 1.3 kg súllyal rendelkeznek, ami biztosan nem fog egy hét alatt elfogyni. Jó tipp, hogyha feldarabolod a tömbszappant és nemcsak a csapra, hanem a fürdőkádra is teszel. Ha pedig elfogyott, akkor kipróbálhatsz egy másik illatot, míg meg nem találod a kedvencedet.