Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-21-252-4004

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm
Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm
3 430 Ft

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm

A Fahéj a ceyloni fahéjfa vagy kasszia kérgéből nyert aromás fűszer féleség, melyek Srí Lankán, a Szunda-szigeteken és, Kínában honosak. Nagyon kedvelt kellemes illatának és egyaránt gyógyhatásaink köszönhetően. A fahéjnak emésztésserkentő, gyomor erősítő és fertőtlenítő hatása van.

A kötegek a Salvia Apiana ezüstös fehér leveleiből készültek, mely Kalifornia partjain nő. A Fehér Zsálya sámánok által szentnek tartott növény, melyet évszázadok óta használnak tisztító rituáléknál. Ezzel kitisztul nemcsak a környezet, melyben élünk, hanem az elme és a gondolatok is. A fehér zsályának erős, csípős illata van, a fahéj pedig megerősiti a karakterét.

Raktáron - szállítási idő: 2-3 munkanap
3 430 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

A köteg hossza: 10cm


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek