Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm
Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Fahéj 10cm
Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
2 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Fahéj a ceyloni fahéjfa vagy kasszia kérgéből nyert aromás fűszer féleség, melyek Srí Lankán, a Szunda-szigeteken és, Kínában honosak. Nagyon kedvelt kellemes illatának és egyaránt gyógyhatásaink köszönhetően. A fahéjnak emésztésserkentő, gyomor erősítő és fertőtlenítő hatása van.

A kötegek a Salvia Apiana ezüstös fehér leveleiből készültek, mely Kalifornia partjain nő. A Fehér Zsálya sámánok által szentnek tartott növény, melyet évszázadok óta használnak tisztító rituáléknál. Ezzel kitisztul nemcsak a környezet, melyben élünk, hanem az elme és a gondolatok is. A fehér zsályának erős, csípős illata van, a fahéj pedig megerősiti a karakterét.

A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

A köteg hossza: 10cm


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!