Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Cédrus 10cm

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Cédrus 10cm
Füstölő Köteg - Fehér Zsálya & Cédrus 10cm
Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
2 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Cédrus levelek hatásukkal és alakjukkal hasonlóak a fehér zsályához, az illatuk viszont emlékeztethet a Palo Santo (szent fa) illatára.

Az egyiptomi, indiai és az amerikai őslakosok kultúrájában a cédrus a teremtővel való kapcsolatfelvételre szolgált. Támogatja az általános áttekintés növelését. A Cédrusnak édeskés illata van és növeli a szellemi légkört. Nyugtat és serkenti az öngyógyítás erejét.

A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Fehér Zsálya sámánok által szentnek tartott növény, melyet évszázadok óta használnak tisztító rituáléknál. Ezzel kitisztul nemcsak a környezet, melyben élünk, hanem az elme és a gondolatok is. A fehér zsályának erős, csípős illata van. 

Használata viszonylag egyszerű. A köteget megygújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

A köteg hossza: 10 cm


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!