Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Ügyfélszolgálat H-P 10-15 óráig +36-30-252-9515 | shop@naturia.hu

Füstölő Köteg - Sárkányvér 15cm

Füstölő Köteg - Sárkányvér 15cm

Füstölő Köteg - Sárkányvér 15cm

Nincs raktáron
4 960 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Gyógynövényes Füstölő Kötegek, szintén ismertek mint tisztító füstölők már évszázadok óta használatosak. Amerika őslakosai szertartásoknál használták ezeket lakhelyeik tisztítására, betegségek és rossz erők elűzésére.

A füstölő kötegek manapság főleg tisztító és fertőtlenítő hatásuk miatt használatosak. Sokan használják meditáció és ima közben. Tisztítják a helységeket, tárgyakat és az aurát a negatív energiáktól.

A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Ebben az esetben zsályáról van szó sárkányvér gyanta hozzáadásával. A sárkányvér illata többnyire zamatos, gyantás, édeskés aromával. A múltban a sárkányvért főleg nagyon erős rossz energiák és erők kifüstölésére használták.

A füstölők használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

A köteg hossza: 15cm.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!