Füstölő Köteg - Fehér Zsálya és Eukaliptusz 10 cm

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya és Eukaliptusz 10 cm

Füstölő Köteg - Fehér Zsálya és Eukaliptusz 10 cm

Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
2 960 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Fehér Zsálya a Közép Amerika sámánizmussal foglalkozó őslakosai közt elterjedt. Évszázadok óta használják ezt tisztító rituálisoknál. Ezzel kitisztul nemcsak a környezet, melyben élünk, hanem az elme és a gondolatok is. A fehér zsályának erős, csípős illata van. Ebből a szempontból a fehér zsálya használata olyan tisztító módszer, mely változtatja a tudat állapotát. Kalifornia és Mexikó partjain nő.

A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A zsályának nagyon erős, csípős illata van, mely leginkább fűszeresnek nevezhető. Nem mindenkinek megfelelő ez az illat, így a többi illattól eltérően főleg hatása miatt használjuk. A zsálya hatékony szúnyogok és más rovarok elűzésére. Ebben az esetben a zsálya az euklaiptusz áldásos hatásával van gazdagítva.

Használata viszonylag egyszerű. A köteget megygújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatja, hagyhatja elhamvadni és a köteg maradékát használhatja a következő alakalommal.

A köteg hossza: 10cm


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!