Rendeljen 20.000 Ft felett és a kiszállítás INGYENES!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30-175-3732

Heliotróp Afrikai Marokkő - Nagy
Heliotróp Afrikai Marokkő - Nagy
730 Ft

Heliotróp Afrikai Marokkő - Nagy

Heliotróp Afrikai Marokkő - Nagy
Heliotróp Afrikai Marokkő - Nagy

A heliotróp, más néven vérkő vagy ónix márvány, egy különleges ásvány, melyet a vörös foltok és a sötétzöld alapján könnyen felismerhetünk. Az ásvány neve görög eredetű, és napforduló jelentésére utal, valószínűleg az árnyékkal való kapcsolat miatt.

Ez az ásvány gyakran kapja a vérkő elnevezést a vörös pöttyöződése miatt, melyek úgy néznek ki, mintha friss vérfoltok lennének a sötétzöld alapon. Ez a jellegzetes megjelenés különleges és lenyűgözővé teszi a heliotrópot, így nagyon népszerű a díszítőiparban és az ékszerkészítésben.

A heliotróp számos pozitív tulajdonsággal bír, melyeket évezredek óta használnak az emberek. Az ásványt sokan a vérkeringés javítására és a vértisztításra használják. Gyakran társítják a vitalitáshoz és az életerőhöz, valamint segíthet az energiaszint növelésében és az általános jólét javításában.

Emellett a heliotrópnak számos spirituális jelentése is van. Gyakran hozzák kapcsolatba a védelemmel és a pozitív energiák vonzásával. Segíthet megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát az életben, valamint erősítheti a belső erőt és az önismeretet.

 

Méretek: kb 4 x 4 cm

Az ár 1 db marokkőre vonatkozik

Raktáron - szállítási idő: 3--4 munkanap
730 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás

 20 napos pénzvisszafizetési garancia

 Pontgyűjtés és Online Pénztárca

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek