Mogyoróolaj - 50 ml

Mogyoróolaj - 50 ml
Mogyoróolaj - 50 ml
Mogyoróolaj - 50 ml
Mogyoróolaj - 50 ml

Mogyoróolaj - 50 ml

Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
2 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Mogyoróolaj sokoldalúan alkalmazható. Adsztringens, vagyis szöveteket összehúzó, gyulladás gátló és vérzéscsillapító hatásai miatt gyakran alkalmazzák a kozmetikában és a bőrápolásban.

A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A mogyorót főleg Európában és Ázsiában termesztik. Elsősorban a termései miatt közkedvelt, de Nagy-Britanniában és Európa egyéb részein élősövényként is ismert.

A mi mogyoróolajunk Olaszországból és Spanyolországból származik, és hideg sajtolással készül.

Ezt a bázisolajat 50 ml űrtartalmú jantár üvegben kínáljuk biztonsági kupakkal, professzionális használatra. Ideális kombinálni professzionális illóolaj ajánlatunkkal. 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!