10 ml Citrom Teafa Illóolaj

10 ml Citrom Teafa Illóolaj

10 ml Citrom Teafa Illóolaj

Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
1 300 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Citrom Teafa Illóolaj nagyon jó hatással van a zsíros bőrre. Ezen kívül idegnyugtató hatású, segít a koncentrációban, intenzív citrom illatának köszönhetően szintén nagyon kellemes légfrissítő.

A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Latin név: Leptospermum Petersonii
A használt növény része: levelek
Forrás: Ausztrália
Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

Felemelő, földi és tisztító, terápiás szempontból a citromtea illóolaj egy erős antimikrobiális, antiszeptikus és antihisztamin. Használható a gyulladásos bőrbetegségek leküzdésére, az alvás és a koncentráció elősegítésére, és kiváló szoba-szagtalanítóvá teszi. A citromtea friss, összehúzó, citromillatú, csípős és enyhén lágyszárú.

A citromtea nagyon erőteljesen befolyásolja az érzelmeket, megnyugtatást, központosítást és összpontosítást biztosít a nap legnagyobb kihívásokra terelő időszakaira. Használható a régi helyiségek szagtalanítására, és felemelő és nyugtató hatású. Hasznos a koncentráció és a fókuszálás során, és elősegítheti a felesleges aggodalmak és félelem enyhítését, miközben elősegíti a pozitív érzéseket.

Minden illóolajunk szakszerűen van kiválasztva és tesztelve a tisztaságot illetően, úgy, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi követelményeknek.

Bízunk benne, hogy illóolajaink a legjobb minőségűek a piacon.


Adatok
Méretek
2x2x6 (cm), 0.024L, 1.667Kg/L
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!