10 ml Tömjén Illóolaj (Tiszta)

10 ml Tömjén Illóolaj (Tiszta)

10 ml Tömjén Illóolaj (Tiszta)

Raktáron - szállítási idő: 3-4 munkanap
3 570 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Tömjén Illóolaj csendesíti a belső zaklatottságot, ezen kvül fertőtlenítő, sebgyógyító,idegrendszert nyugtató hatása van.

A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Latin név: Boswellia Carterii
A használt növény része: Gyanta
Forrás: Szomália
Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

A frankincense illóolaj gőzzel desztillált a Burseraceae családba tartozó Boswellia carterii fa gyantájából, és Olibanum néven is ismert. A szó a francia frankból származik, amely fényűzőt jelent. A fa őshonos a Közel-Keleten, és azt állítják, hogy a bonsai természetes formációjában létezik abban a parched földön.

Ez az olaj nyugtató tulajdonságai miatt a legnépszerűbb az aromaterápiában. Azt állítják, hogy elősegíti a sebek gyógyítását és megakadályozza a hegek kialakulását. Arca tonizálására, a ráncok eltávolítására és a kozmetikai termékekben a striák elkerülésére szolgál. A füstölt illóolajat szorongás, stressz, asztma, hörghurut, gégegyulladás és a rossz köhögés enyhítésére használják. Általános tonik a méhre, megnyugtató hatással van a szülés során és megkönnyíti a nehéz menstruációt. Ez a leghasznosabb a meditáció során. Kerülje a terhesség alatt.

Az ókori egyiptomiak szent tömjénként égettek füstölőt és arcmaszkként használták. Az égett gyantát kohlnak nevezik, amely a szem kiemelésére szolgál. A betegek füstölésére és a gonosz szellemek elűzésére használták.

Minden illóolajunk szakszerűen van kiválasztva és tesztelve a tisztaságot illetően, úgy, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi követelményeknek.

Bízunk benne, hogy illóolajaink a legjobb minőségűek a piacon.


Adatok
Méretek
2x2x6 (cm), 0.024L, 1.667Kg/L
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!