10 ml Zsálya illóolaj

10 ml Zsálya illóolaj

10 ml Zsálya illóolaj

Nincs raktáron
2 610 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Zsálya illóolaj kiválóan alkalmazható feszültség oldására,  és javítja a hangulatunkat is. Kozmetikai szempontból összehúzó lemosóként és izzadásgátlóként is használható.

A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Latin név: Salvia Sclarea
Forrás: Franciaország
Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

A zsálya illóolajat gőzdesztillációval nyerik a Salvia sclarea virágaiból és leveleiből. Ennek az olajnak a legnagyobb előnye az idegekre gyakorolt nyugtató hatás, valamint különösen hasznos női panaszok és betegségek esetén (pl. fájdalmas és szabálytalan menstruáció). A menopauza idején csökkenti a hőhullámokat, az éjszakai izzadást, a szívdobogást, az ingerlékenységet, valamint a fejfájást és a szédülést. Segíti a bőrproblémák gyógyulását (pl. pattanás, fekély), és enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat. A zsálya hasznos azok számára, akik depresszióban, stresszben és álmatlanságban szenvednek. Jó hatással van az emésztésre és a vesére. Kis mennyiségben kell alkalmazni, mivel nagy dózisban fejfájást okozhat.

A középkorban a zsályát Oculus Christi néven ismerték, melynek jelentése „Krisztus szeme” . Jamaikában rendszeresen használják fekélyek tisztítására és hűtésére, valamint szemgyulladás kezelésére. Ez egy értékes olaj, mely hosszú ideje fontos kelléke az aromaterápiának és a természetes gyógyászatnak.

Minden illóolajunk szakszerűen választják ki, és tesztelik  a tisztaságát annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi követelményeknek.

Illóolajaink az egyik legjobb minőségűek a piacon.


Adatok
Méretek
2.5x2.5x6 (cm), 0.038L, 1.067Kg/L
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!