Herbatea

A Herbatea Manufaktúra egy igazi családi vállalkozás. Magas minőségű,  nagyrészt helyi termelésből származó alapanyagokból készítik különleges gyógy,- és élvezeti teakeverékeiket. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kínálatunkban tudhatjuk termékeiket.

De szóljanak egy pár szót ők magukról:

" Mi a Herbatea Manufaktúránál tudatosan azon dolgozunk, hogy a Kárpát-medencében honos,
bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket, szirupokat készítsünk Nektek!

Nagy gondot fordítunk arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassuk el Hozzátok. Hozzáadott tartósítószert, ízfokozót, aromát nem tartalmaznak élelmiszereink, mert azt egészségtudatos, modern gasztronómiát kedvelő életérzésünket szeretnénk ezáltal is képviselni Felétek.

Hisszük azt, hogy a gyógynövények lehetnek jóízűek, és hozzájárulnak az egészséges, boldog élethez. A termékeket olyan kompozícióban állítjuk össze, hogy a gyógynövények jótékony hatása érvényesüljön, és egy finom, kedvelhető “szeretetterméket” nyújtsunk át minden egyes alkalommal.

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtisztelsz és fogyasztod a termékeinket."

Herbatea Csapata.

Tovább
 

Mit találsz a Herbatea kínálatában?

Magyarországon egyedülálló gyógynövényes mézeket és teakeverékeket, fűszereket, gyógynövény szirupokat.

Miért érdemes használnod a Herbatea Manufaktúra termékeit?

Különleges élelmiszerként a modern gasztronómia részei vagy helyes használat mellett a gyógyhatásokat is élvezheted.

Hogyan használhatod a termékeket?

A gyógynövényes mézeket teában, kávéban, joghurtban elkeverve vagy önmagában is fogyaszthatod. A teákat nevük alapján beazonosíthatod, a fűszerkeverékek grillezéshez, salátákhoz, levesekhez ajánljuk. Szirupokból teát vagy szörpöt készíthetsz.

Miért jó Neked mindez?

A termékeink válogatott minőségű, kárpát-medencei alapanyagokból, többgenerációs tudással, modern eszközökkel és szeretetünk hozzáadásával készülnek. 

Tovább