Pozitivity Fókusz társasjáték

Pozitivity Fókusz társasjáték

Pozitivity Fókusz társasjáték

-7%
Raktáron - szállítási idő: 1-2 munkanap
13 900 Ft
14 900 Ft
Kezdete: 2021.10.18   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Amire fókuszálsz, az a valóságod - sajátítsd el játszva a jól-lét szintet növelő és a pozitív fejlődést elősegítő boldogságfokozó stratégiákat!

A Pozitivity Fókusz 5 táblajátéka, megmutatja, hogyan alakítsd át az élettapasztalataid maradandó pozitív változásokká. A társasjáték része az 5 boldogságstratégia a pozitív fejlődéshez című könyv.

 

A vásárlás után járó pontok: 139 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

5 táblajáték, 5x pozitív fejlődés
A Pozitivity Fókusz sokkal több, mint egy társasjáték. Egyrészt azért, mert a doboz 5 különböző táblajátékot rejt, másrészt pedig azért, mert a használatával pozitív valóságot teremthetsz magadnak.

A Pozitivity Fókusz használata a pozitív pszichológiának arra az alapfelvetésére épül, amely szerint a boldogságra való képesség tanulható és fejleszthető, méghozzá életkortól függetlenül. Az 5 táblajáték az életben alkalmazható 5 legeredményesebb boldogságstratégiáról szól, mely a folyamatos növekedést és a személyiségünk pozitív fejlődését segíti gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A játékok fő célja:

  • erősíteni a játékosok pozitív önértékelését
  • előidézni a folyamatos személyiségfejlődést
  • segíteni a személyes erősségek felismerését
  • támogatni az életcélok kitűzését és megvalósítását
  • hozzájárulni az átélt pozitív érzelmek gyakoriságának növeléséhez

 

Ismerd meg a könyv szerzőjét és a Pozitivity Fókusz vezető fejlesztőjét:


Bagdi Bella - előadó, író és énekes


A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója és vezetője. Ma már több mint 1500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb veled a Világ Alapítvány csapatával készítettek el, továbbá ő a fejlesztője a nagy sikerű Pozitivity társasjátéknak is. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel, fejlesztő játékaival 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!