HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel

HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel
HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel
HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel
HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel

HerbaDei - Regeneráló elixír feketenadálytővel

Raktáron - szállítási idő: 1-2 munkanap
4 200 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A bőrpermet sebekre, sérülésekre, égésre, leégéskor, fájdalom csillapításra, rovarcsípésekre alkalmazható termék. Kizárólag gyógynövényekből készült, a hatásosságát népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

A növényi eredetű természetes gyógymódok a modern világ túlnyomó többségében egyre népszerűbbek alacsony toxicitása, könnyű hozzáférhetősége, költséghatékonysága, valamint magas terápiás hatása miatt.
30 ml

A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A HerbaDei termékek gyártója dr. Bencze Bálint holisztikus szemléletű biológiai fogorvos, egyben a termékcsalád megalkotója. Egyik tanárát idézve azt vallja, hogy a fog végén bizony ott lóg egy ember is, vagyis összetettebben érdemes gondolkodni, és nemcsak a szájüregi problémákra koncentrálni.

-                A fekete nadálytő fő hatóanyagai a kolin, a rozmaringsav, és a legtöbb allantoint tartalmazza, ami egyébként ritkaság a növényvilágban. Ez a vegyület segíti a sejtek szaporodását, ez magyarázza, miért képes felgyorsítani a sérült szövetek regenerálódását. A fekete nadálytő gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású. Ideális gyógyír sebekre, sérülésekre – ez megmagyarázza, miért alkalmazzák a gyógyításban emberemlékezet óta.

-                A közöséges orbáncfű bőrgyógyászati alkalmazásának is nagy hagyománya van. Kisebb sebek és égések, leégések, horzsolások, zúzódások, fekélyek, izomfájdalom esetén hatékony. Hatóanyagait gyógyszerkészítményekben is alkalmazzák. (tumorcsökkentő hatását kutatják!)

-                A körömvirág gombaellenes, gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak sebek gyógyításában. Citotoxikus, valamint tumor csökkentő potenciállal rendelkezik. 

-                Klinikai vizsgálatok alapján megállapították, hogy a levendulaolaj jótékony hatással van a sebgyógyulásra, így a terápiának a jövőben helye lehet a nyugati orvoslásban is.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!