HerbaDei - Női cseppek

HerbaDei - Női cseppek
HerbaDei - Női cseppek
HerbaDei - Női cseppek
HerbaDei - Női cseppek

HerbaDei - Női cseppek

Raktáron - szállítási idő: 1-2 munkanap
3 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Napi 3 x 20 csepp segíthet a nehezebb napokban!

  • nehezített, görcsös menstruáció esetén, ciklusbeállításra, fogamzóképesség javítására, és terhesség előkészítésre

Az összetevőkben lévő hatóanyagok eredményes alkalmazását népgyógyászati tapasztalatok bizonyítják.

A HerbaDei termékcsalád titka a középkori latin kódexekbe rejtett évszázados tudás és a természet gyógyító ereje. Minden termék kizárólag gyógynövényekből készült, a hatásosságát népgyógyászati tapasztalatok igazolják. A termékcsalád gyártója dr. Bencze Bálint holisztikus szemléletű biológiai fogorvos, egyben a termékcsalád megalkotója.

30 ml

A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az összetevőkről:

  • A csalánlevél leveleiből készített teát hagyományosan tisztító tonik és vértisztító szerként használják. Infúziója nagyon értékes a belső vérzés megakadályozására, vérszegénység, túlzott menstruáció kezelésére is felhasználható.
  • A cickafarkfű kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya- és fogínygyulladásra használható. Sebösszehúzó, sebgyógyító hatású. Csökkenti a menstruációs vérzést és görcsöket.
  • A pásztortáska - hívják gezemicének is - szabályozza a vérkeringést és erősíti a szívet. Igen gazdag káliumban, ami a szív megfelelő működését segíti elő. Nyugtató hatása miatt nyugtalanság esetén is lehet belőle fogyasztani és a nőgyógyászati panaszokat is enyhíti, főleg, ha más gyógynövényekkel társítjuk. Csillapítja a klimax során fellépő kellemetlen és már-már elviselhetetlen tüneteket. A húgyúti fertőzéseket is lehet vele orvosolni, ugyanis fertőtlenítő hatással is rendelkezik.
  • A barátcserje a men­stru­á­ci­ót meg­elő­ző tü­ne­tegyüt­tes eny­hí­té­sé­re, va­la­mint a vál­to­zó­ko­ri kel­le­met­len tü­ne­tek or­vos­lá­sá­ra mint ter­mé­sze­tes, mel­lék­ha­tás nél­kü­li hor­mon­pót­ló al­kal­maz­ha­tó. Meg­szün­te­ti a tes­ti és lel­ki pa­na­szo­kat egy­aránt, csök­ken­ti az al­ha­si gör­csö­ket, a puf­fa­dást, a mell­fe­szü­lést; old­ja a fe­szült­sé­get, in­ger­lé­keny­sé­get.
  • A palástfűben lévő hormonoknak köszönhetően nőgyógyászati problémákra ajánlott, például endometriózisra, gyulladásos betegségekre, menstruációs problémákra, változókori panaszokra, hőhullámra.
  • A sédkender mivel segíti a kiválasztást, jótékonyan hat a máj és a vese működési zavaraira. Illóolaja ezenkívül növeli a szervezet általános ellenálló-képességét, az antibiotikumos kezelést általában nem igénylő vírusos fertőzésekkel (például influenza) szemben.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!