HerbaDei - Immuncseppek propolisszal

HerbaDei - Immuncseppek propolisszal
HerbaDei - Immuncseppek propolisszal
HerbaDei - Immuncseppek propolisszal
HerbaDei - Immuncseppek propolisszal

HerbaDei - Immuncseppek propolisszal

Raktáron - szállítási idő: 1-2 munkanap
3 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Hatásos, és természetes önvédelmi eszköz!

Napjainkban egyre nagyobb az igény a gyógynövényekből készült szerek használatára, nemcsak a COVID-19 megelőzésére vagy kezelésére, hanem a pandémiával járó állapotok enyhítésére is. Immunrendszerünk erősítésével hatékonyan segíthetjük szervezetünk védekezését, egy esetleges fertőzés esetén pedig a mielőbbi, szövődménymentes gyógyulást.

 

A HerbaDei termékcsalád titka a középkori latin kódexekbe rejtett évszázados tudás és a természet gyógyító ereje. Minden termék kizárólag gyógynövényekből készült, a hatásosságát népgyógyászati tapasztalatok igazolják. A termékcsalád gyártója dr. Bencze Bálint holisztikus szemléletű biológiai fogorvos, egyben a termékcsalád megalkotója.

30 ml

A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A HerbaDei – ’Immuncseppek propolisszal’ lándzsás útifüvet, bíbor kasvirágot, nagycsalánt, propoliszt és kocsányos tölgyfa kérget tartalmaz.

  • A népgyógyászatban leginkább használt immunerősítő szerek egyike a propolisz. Képes olyan baktériumok elpusztítására, amelyek a szintetikus antibiotikumokkal szemben ellenállóvá váltak. Ez kiemelkedően fontos manapság, mikor a lakosság zöme már egészen kiskorától kezdve ezeket a szintetikus szereket kapja és fogyasztja betegség esetén.
  • A lándzsás útifű jó baktériumölő, gyulladáscsökkentő, és sebgyógyító. A légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként használják baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpetképződést. A torok nyálkahártyáját bevonva enyhíti annak gyulladását, szünteti a köhögési ingert.
  • A bíborkasvirág, azaz az echinacea széles körben ismert immunrendszer javító gyógynövényként. Hatékonyabbá teszi az immunsejteket, felerősíti azok működését a baktériumok, a vírusok és az abnormális sejtekkel szemben. Kivonatait a gyógyszeripar is felhasználja nátha és meghűlés elleni, valamint gyulladáscsökkentő készítmények alapanyagaként. Friss tanulmány számol be az echinacea szorongásoldó hatásairól.
  • A nagycsalán az egyik legjobb vértisztító növény, feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!