HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal

HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal
HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal
HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal
HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal

HerbaDei - Hajtonik rozmaringgal

Raktáron - szállítási idő: 1-2 munkanap
3 600 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Napjainkban egyre nagyobb az igény a gyógynövényekből készült szerek használatára, nemcsak a COVID-19 megelőzésére vagy kezelésére, hanem a pandémiával járó állapotok enyhítésére is, mint a stresszes állapotok. A stressz még járvány nélkül is kiválthat betegségeket, akár hajhullást is. Az orvosoknál sok olyan beteg is jelentkezett mostanában, akik nem kapták el a koronavírust, mégis hullani kezdett a hajuk, egyszerűen azért, mert a járvány, a munkahelyük elvesztése, vagy a bezártság komoly stresszt váltott ki náluk.

A HerbaDei termékcsalád kizárólag gyógynövényekből készült, az összetevők hatásosságát népgyógyászati tapasztalatok igazolják.
50 ml

A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A hajszesz gyártója dr. Bencze Bálint holisztikus szemléletű biológiai fogász, egyben a termékcsalád megalkotója. Egyik tanárát idézve, azt vallja, hogy a fog végén bizony ott lóg egy ember is, vagyis összetettebben érdemes gondolkodni, és nemcsak a szájüregi problémákra koncentrálni.

  • A rozmaring az egyik legnépszerűbb fűszernövény, melynek gyógyító hatásairól már a középkorban is több feljegyzés született. A néphagyomány pedig a szerelem növényének tartja. Tisztítja, fertőtleníti, és stimulálja a fejbőrt, ezért hajhullás kezelésére is alkalmas lehet. Antibakteriális és gombaölő hatású, a korpával is leszámol.
  • Laboratóriumi vizsgálatok során végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a diófalevélnek antimikrobiális hatása van, azaz képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat.
  • A nagycsalán az egyik legjobb vértisztító növény, feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. Hajhullást csökkentő és hajerősítő hatású.
  • Nagy hatékonysággal használható hajápoló gyógynövények egyike az apróbojtorján, azaz a közönséges párlófű, vérkeringés-serkentő, tápláló hatása miatt.
  • A levendulaolaj szabályozza a fejbőr faggyútermelését, és nyugtatja a fejbőrt, elpusztítja a hajtőnél, valamint a fejbőrön megtelepedett baktériumokat. Segít a zsíros haj, valamint a korpásodás elleni küzdelemben.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!