Csoda kártya

Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya
Csoda kártya

Csoda kártya

Nincs raktáron
3 890 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Csoda kártya zseniális játék, az igazi értéke :

 MINDEN JOBBAN MEGY, HA AZ AGY GYORSABBAN, PONTOSABBAN MŰKÖDIK!

A győzelem motivál, és az agyad keresi a megoldást.

A megoldás pedig nem más, mint hogy a lehető legjobban összehangolja az agyféltekéid működését. Ez nagyon sokat javít a felfogóképességeden, mert sokkal több információ tudatosul abból, amit látsz.

 

5 éves kortól mindenkinek

játékidő: 5-20 perc

1-5 ember játszhatja

A Csomag tartalma:

21 lapos kártya, játékszabály (4 féle játék), kézműves kártyatartó

A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Zseniális fejlesztő

Összehangolja az agyféltekéket

Javítja a felfogó képességet

Javítja a memóriát, a koncentrációt

Fejleszti a kombinációs készséget

Segíti a fotografikus memória kialakulását

Fegyelmezett, minden részletre kiterjedő figyelmet alakít ki

Demencia megelőzésére verhetetlen

Amiért imádják a gyerekek

Feltölt, és jókedvre derít

Könnyebb a tanulás, kevesebb a kínlódás

Jó társaságot teremt, izgalmas, kihívás….

Amiért nincs párja a piacon

Ez az egyetlen olyan játék, aminek energia és információ tartalma javítja a működést, ez nem egy átlagos párkereső játék, mint a Dobble. Ez, mint minden csoda, Isteni. Próbáld ki, és meglátod.

KICSIKNEK

Ha a Csodakártyával játszol, nagyon jól fogsz szórakozni, és akikkel játszol, azok is felvidulnak. Nagyon kell figyelned minden apró részletre, de élvezni fogod! Nagyon alapos figyelmed lesz, és könnyen megy a tanulás!

 

FIATALOKNAK

Szereted a kihívásokat? Élvezed a győzelmet, hogy gyorsabb vagy?

Beakarsz vágódni a csajoknál? Ez egy tuti csajozó játék!

Képzeld el!

Éppen mész nyaralni, felszállsz a vonatra, az egyik kupéban ül 3 gyönyörű lány… nyomogatják a telefonjukat… elkúsztak a ködös virtuális világba…. Mit teszel Te? ….Megmented őket!

Szép komótosan besurransz közéjük, köszönsz egy hangosat….. erre felriadnak, észreveszik, hogy történt valami… Megkérdezed :- Lányok ki mellé ülhetek?….. vagy valami effélét…. lehet, kicsit tiltakoznak, mert minél szebbek ugye, annál nagyobb az egójuk: -Csak nem képzeled… ( ne foglalkozz vele, innen szép nyerni), ülj le bátran, és hagyd, hogy vissza süllyedjenek békés magányukba, mikor már szépen belefeledkeztek…., annak amelyik tetszik rugdosd meg finoman a lábát, ne nagyon, csak picit, hogy észre vegye, hogy akarsz valamit, (lehet, hogy úgy fog rád nézni, mint egy véres rongyra, de te ne zavartasd magad) lehengerlő mosollyal nézz rá, és kérdezd meg: -Party? …..ettől zavarba jön, mert minden kis csaj azt hiszi, hogy “azt” akarják tőle…. mire elpirul, bár te kajánul élvezed a zavarát, mégis mint a megmentő előveszed a Csoda kártyát, felmutatod…. -Ezzel!

Erre már mindenki kíváncsian néz rád, mert ugye esemény van… még játszhatsz kicsit:…. -Ez egy Csoda kártya mondod, ez megint zavarba hozza őket, talán azt hiszik jósolni fogsz…. ez nagyon felkelti az érdeklődésüket… Mire te: – Megmutatom hogy kell… Természetesen van nálad egy kemény lapos táska, vagy egy nagyobb könyv, amire kifér 2 lap egymás mellé….- Villám gyors, vagy? ….kérdezed, és közben rakod ki a lapokat, és mondod a szabályt, hogy megértse, már mindenki játszani akar…. először, csak hagyd őket, hadd legyen lapjuk, aztán ha bemozdul a kezük, szépen kérd vissza tőlük az összes lapot, szépen lassan húzd ki a kezéből, kedvesen, add meg a módját, ha fáj neki, szerezze vissza…

Ha játszanak már nyerő vagy, mert a játék szinkronizálja nem csak az agyféltekéket, hanem a játékosokat is összehangolja, sok nevetés lesz, és örülnek neked, és visszavágó, és újabb és újabb… közben beszélgethetsz velük… hová mennek, stb… ahogy szoktad…

ANYUKÁKNAK

Kedves Anyukák!

Ezzel a játékkal nagyon jól jártok, ezzel szívesen játszanak a gyerekek, lefoglalja őket, miközben fejleszti egy csomó képességüket, a családot is szinkronizálja, és nektek is csak jó, ha az agy gyorsabb, pontosabb, és könnyebben végzed a dolgod…nagyon jótékony hatású… próbáld ki te is!

A gyerekek nagy öröme, ha a szülőt bevonhatják a játékba, ilyenkor újra kicsit gyerekek lehetünk, együtt örülünk.. A szülők többsége elfelejtette a legfontosabb kérdést amit a gyereknek feltehet: Mit szeretnél?

Leginkább együtt lenni veled anya, nevetve, jó érzésekkel, kikapcsolva hétköznapi feszültségeket, csak örülni annak, hogy együtt vagyunk, hogy játszunk, hogy élünk.

APUKÁKNAK

Mikor haza érsz a munkából,  találkozol a gyermekeddel, és megkérdezed:    Mi volt ma a suliban?

Az a válasz, hogy:     SEMMI?

Akkor neked tényleg jó lenne kicsit játszani a gyerekkel, lehet, hogy elfordult az érdeklődése a rúzsok felé, miközben te a csavarokról tudnál neki mondani ezt -azt, talán úgy érzi, nincs veled közös téma…..

Van megoldás:  5-10 perc közös játék megoldja nyelvét…. lehet, hogy még közelebb kerülsz hozzá, mint valaha…   Hidd el, hiába nyomogatja a telefont folyton, nem arra fog jó szívvel emlékezni, hogy hány játékot nyert meg egy gép ellen, hanem arra, hogy mennyire jó volt újra veled együtt csinálni valamit.

Ez egy értékes idő,  és ki tudja meddig lesz rá lehetőséged.

NAGYMAMÁKNAK

Kedves Nagymamák!

Ezt a Csodakártyás játékot ti is szeretni fogjátok, Van egy 4. szabály, ami nincs benne a a játékszabályban, de nagyon fontos: Ne hagyjátok a gyerekeket nyerni!

És egy 5. szabály is: Ne adjátok kölcsön a játékot.

Volt olyan nagymama, aki le tudta szakítani a huszonéves unokáit a tabletről…. nem hittek a gyerekek a szemüknek, hogy-hogy a nagymama gyorsabb mint mi? ( azt nem mondta meg, hogy előtte 2 hétig gyakorolt)…

Szó-szó…. érdemes kicsit átmenni a szomszédba játszani, kicsit megdolgoztatni  az agyat, mert ha nagyon elmegy a dominancia az egyik irányba, az agy minden feladatot azzal akar megoldani, azt is ami a másikkal sokkal könnyebb lenne, és amit nem használunk az leépül….


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!