Argital finom tengeri zöld agyag 1000gr

Argital finom tengeri zöld agyag 1000gr

Argital finom tengeri zöld agyag 1000gr

-23%
Nincs raktáron
2 190 Ft
2 850 Ft
Kezdete: 2021.10.18   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az Argital Napon szárított és finomított tengeri zöld agyag felhasználható arc-, haj-, és testpakolás készítésére minden korosztály számára. A tengeri zöld agyag egy ősi binom (kettős természetű) ásvány, régóta használják egészség-megőrzési és bőrápolási céllal. Regenerálja a bőrt, a haj egészségesebbé és erősebbé válik tőle, lábfürdőben alkalmazva felfrissíti a fáradt lábat.

Sokoldalúan alkalmazható, vízhez adva pakolásokat készíthetünk a bőr védelmére és regenerálására, részletes leírást a különféle pakolások készítésére a termékhez mellékelünk.

A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az agyagok a Föld felszínének fő összetevői, régóta fontos szerepet játszanak az emberek életében és a természetben. Az Argital tengeri zöld agyag életadó erőket hordoz és szárítási eljárás során sok hőenergiát abszorbeál a Napból. Az agyag egyedülálló tulajdonságai miatt ideális alakformáló és természetes öregedést gátló (anti-aging) szubsztancia.

A tengeri zöld agyag lágy, puha, rugalmas és krémes állagú. Természetes öregedést gátló anyag, amely védi, ápolja, regenerálja, stimulálja a bőrfunkciókat és megőrzi a bőr fiatalságát a benne rejlő fényerők és a nagyon finom kozmikus illatok segítségével, amelyek a Föld középpontja felé törekedtek. A tengeri eredetű agyag ásványi sókban és természetes oligoelemekben gazdag, a Földközi-tenger mellékéről, Szicília déli részéről, külszíni fejtésből származik. Származási helyének levegője tiszta, szennyeződésektől mentes, a terület egész évben napsütéses és szeles.

Az agyag gyógyító és szépítő hatása, már az ókori fejlett civilizációkban is ismert volt. Használták a maják, az aztékok, az egyiptomiak, több évszázada alkalmazzák Kínában, a világháborúk során Európában számtalan katonát mentett meg a vérhastól és a kolera járványtól. Speciális természet adta tulajdonságai miatt emeli ki az alternatív gyógyászat, az antropozófus orvoslás és a holisztikus gyógyászat is.

Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag zöld agyag natúrkozmetikai jelentőségét tisztító, méregtelenítő, puhító, hámsejt eltávolító hatása adja. A több rétegű ásványi szerkezet minden más agyagnál erősebben vonzza magához a szennyeződéseket, így használata után a bőr megújult, puha és sima lesz. A zsíros, pattanásos bőrre rendkívül jótékony tisztító, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása miatt. Zöld színét a benne található vas- és réztartalmú anyagoknak köszönheti.

A tengeri zöld agyag Dél-Szicíliából származik, kitermelése olyan helyen történik, ahol teljesen tiszta és szennyeződésmentes a levegő, nagyon sok a napsütés, és a tenger közelsége miatt szeles az időjárás az év túlnyomó részében.

A tengeri zöld agyagot a nyári hónapokban termelik ki külszíni fejtéssel, mivel ilyenkor a naperők sokkal intenzívebbek. Köszönhetően a rendkívül sok hőnek és fénynek, amely a felszínre került agyagot éri, a tengeri zöld agyag rendkívül gazdag hő- és fényerőkben.
Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a tengeri zöld agyag kiváló alakformáló és természetes, öregedést gátló ásványi szubsztancia.

A zöld agyag kétértékű (fiatal) vasat tartalmaz, amely biológiailag aktív és az agyagnak zöld színt kölcsönöz, szemben a háromértékű vasiont tartalmazó vörös agyagokkal.

Gazdag mindazokban az összetevőkben, amelyek jelen vannak a tengervízben. A szoláris és lunáris erők polaritása hatott rá, ezért a Nap és a Hold kozmikus erői megőrződtek az agyagban, sok benne az ezüst, az ásványi nyomelemek, amelyek elsődlegesen a szervezet felépítő folyamatait támogatják.

Amikor az Argital zöld agyagot vízzel elkeverik és gélt képez, akkor annak színe csodálatos zöldre változik, állaga krémes, fénylő és rugalmas konzisztenciájú lesz.

Az Argital zöld agyag a földtörténet meghatározott időszakában jött létre, mintegy 7 – 16 millió évvel ezelőtt, amikor a Föld vitális erőkben különösen gazdag volt. Ezek az ősi és különleges erők konzerválódtak és őrződtek meg az agyagrétegekben, és szabadulnak fel bőkezűen a tengeri zöld agyag alkalmazásakor.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!